Asuuko Victorissa

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Victorille lisää kilpailurutiinia

Victor pääsi mukaan kilpailemaan viime viikolla tähtiratsastajien sekaan, tähtikilpailujen pikkuluokkiin: Victorilla riitti miettimistä kun isolla arenalla hypättiin talon korkuisia esteiä, pienellä kilpailtiin koulua, vierasteltassa seurattiin muotinäytöstä ja yleisöalueella nautittiin hyvästä ruoasta ja juomasta.

Kymmenen pistettä Victorille - vaikka itse kehaisemmekin, polle on varmasti kilpailujen fiksuin kaveri käsitellä. Kaikki sujuu mutkattomasti. Hevosen saa lastattua ja varustettua yksin, tarvittaessa vaikka toinen hevonen vasemmassa kädessä roikkuen. Pahan paikan tullen ja auton ollessa täynnä hevosia, Vinnienhän voi sitoa vaikka puuhun kiinni odottamaan hektisimmän tilanteen rauhoittumista. Siinä se katselee kisojen kulkua ja miettii miten tuokin käännös olisi parasta radalla toteuttaa....

Radalla Victor toimi mainiosti, ja mahdollisti jo todella kilpailukykyisten, nopeiden teiden ratsastuksen. Victor kääntyi vikkelästi joka toi yhden luokan kärkiajoista, mutta nopealla ajalla on aina riskinsä. Tie lankkupystylle jäi vajanaiseksi ja lankku putosi alas, 4 virhepistettä. Mutta ei kerrota tätä Victorille - kerroin nimittäin sille että se on kisojen paras ja magein hevonen!

Linkki Victorin kilpailuihin joista myös kuvasatoa

http://www.wa.de/sport/regionalsport/werne-bergkamen-herbern/jetzt-sieben-tage-reitturnier-lenklar-692224.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti