Asuuko Victorissa

maanantai 29. maaliskuuta 2010

Maskotti mukana kilpailemassa

Avasimme oven vuoden 2010 kilpailukeuteen isolla joukolla. Lähdimme Victorin tallilta neljän kuljetuskaluston voimin kilpailemaan lähiseudun kansallisiin hallikilpailuihin. Näin isolla porukalla emme ole tainneet ollakaan kisareissulla aiemmin: Talliltamme oli mukana viisi ratsastajaa n. viidellätoista hevosella - maskottimme mukana letkan jatkona hypäten helpon luokan sekä lauantaina että sunnuntaina.

Kilpailupäivät olivat omalta kohdaltamme onnistuneita. Toki omaan onnistumisen tunteeseemme vaikuttaa monta muutakin asiaa kuin puhdas menestys; mukava seura, lämmin ja aurinkoinen päivä ja toimimisen mutkattomuus. Parkki- ja hevosen ulkoilutustilaa oli kilpailupaikalla runsaasti, hevosia saattoi verrytellä vaikkapa hiekkaisilla metsäteillä näin halutessaan. Käytimme tilaa hyväksi, sillä itse verryttelyalue oli meidän näkövinkkelistä katsottuna varsinainen sirkus. Verryttelyalueella ei ole verryttelysuuntaa, ei rajattua verryttelijämäärää ja esteet hypätään kummatkin samasta suunnasta - vaikkakin vapaasti oikealta tai vasemmalta kaartaen..... Hevosille tilanne oli uusi ja ihmeellinen, Victorin kuskille varsinainen hermojen- ja keskittymiskyvyn hallintatehtävä! Itse ratasuoritus verryttelyn jälkeen tuntui hermot rentouttavalta tapahtumalta.

Arvaatteko kuka oli tasollaan paras omasta hevosjoukostame (unohdetaan tässä yhteydessä tallimme kansainvälistä linjaa hyppäävät priimukset....)? Taisi käydä vahinko, mutta maskottimme Victor yllätti: Virheetön suoritus kumpaisenakin päivänä, ja toisena kuski ymmärsi vielä ottaa käsijarrun pois päältä. Tuloksien mukaan Victor ansaitsi sijoituksen, mutta koska moisen mahdollisuus ei käynyt edes kuskin mielessä, jäi palkintojenjako ja muhkea ruusuke Victorille hakematta.

Lupaamme lisätä viikonlopun kuvasatoa ystävillemme viimeistään huomiseen mennessä - jos internetyhteys toimen suo.

1 kommentti:

  1. Hyvä Victor!!!!

    Kotitallillakin kuule kaverit kisasi omissa tallikisoissa komeesti sunnuntaina. Kivat kisat ja hauskaa oli!

    Voikaa hyvin koko porukka ja mukavia treenejä & kisoja!

    terkkuja lähetttää Anu-fani

    VastaaPoista